Wednesday, March 23, 2011

menangis lagi..terima kasih sygku..


semalam...sy menangis lagi.. menanggung kesakitan..sakit kpala..

yg paling teruk rasa mcm biji mata nk terkeluar..
hanya Allah yg tahu betapa tersiksanya..
tp redha dgn ujian..terhapus dosa2 kecilku..
mujur ade suami..yg menemani..yg mmberi makan ubat n memicit kepala serta dahiku...
dia yg memujuk diri ini..
akhirnya aku trlena akibat lali dgn ubat..
hilang semntara kesakitan..
terima kasih sygku kerana mnjaga istrimu ini dgn kasih syg..
aku bersyukur krna dikurniakan suami seprtimu..:-)

6 comments:

i3na said...

tah..
tak check ker..
asyik sakit jer...
hmm aritu kata nak buat spek lain kan dah buat ke belum...


hmm nak try pakai PB tak..
ada certain case boleh kurangkan sakit2 kepala nih

~~Masyitoh~~ said...

dh cek..tp xde pe..
x buat pun lg..
tggu dpt gaji baru nk buat..
psal pb tu dlu ade gak la pkai tp bkn jnis tu..

nk try buat spek dlu..tgok mcm mana nnt..:-)

i3na said...

hmm pregnant ker tah..
kalau yer tahniah n kalau betul pregnant cuba kurangkan amik ubat2 yer..

kena banyakkan rehat jer..
selalu jugak dok sakit kepala nih tapi once dapt rehat cukup then it should be ok

~~Masyitoh~~ said...

xde la kak...2 bln dh xdtg period...
dh g cek tp -ve.. sdey tau.. sbb mmg nk sgt..
ni ok sket..weekend ni myb nk g mngurut sket..byk angin dlm badan kot..:-)
thankx taw..:-)

Naty said...

ko check urine je ke scan maasyi? kalo x scan, better scan dlu.. kdg2 urine test x detect early pregnancy..

~~Masyitoh~~ said...

x scan pun..enth...bila aku kata aku demam n sakit kpala...dktor cma kata biasala..wlupun dh 2 mnth x dtg dia kata myb sbb hormon aku..perut x sakit pun..enthla..berat aku mkin brtambah..