Saturday, September 03, 2011

Jom Main Kutu Bekas Beras Brand Tupperware




kelebihan bekas beras ni
beras boleh bertahan sehingga 2tahun tanpa ada kutu beras.
tanpa beras hancur..hebat bukan??
nampak kecik tp bleh isi ngam2 10KG beras..hehehe

harga biasa rm288

harga main kutu cuma rm250 shj..

kalau korang nak join, senang je caranya :

RM250 / 5 bulan = RM50.00

kita carik 5 orang then bayar sorang RM50.00 je selama 5 bulan.

Korang mestilah membuat pembayaran bermula dari 25hb sehingga 7hb berikutnya.

Nak buat hadiah kat kawan ngan mak pun boleh...

kalau ade yang nak beli cash terus sebijik pun boleh..harga nya RM250.00


P/S:Sape yang main kutu ni terus recruit dia jadi ahli...:-)

kita akan stat hujung bln september ni..

berminat leh sms sy di 0125567090

1 comment:

pheetz said...

hye..if sekarang sy nak beli rice dispenser tu harga sama lagi tak?==)